Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Upisi

Natječaj za upis u prvi razred u šk. god. 2024./2025.

Odlukom Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih od 20. svibnja 2024. godine, Tehnička škola Bjelovar ove godine upisuje 24 učenice/učenika u zanimanje strojarska računalna tehničarka/strojarski računalni tehničar, 20 učenica/učenika u zanimanja građevinska tehničarka/građevinski tehničar, elektrotehničarka/elektrotehničar i tehničarka/tehničar za računalstvo.

Natječaj je u poveznici: Natječaj za upis učenika u prvi razred.pdf

Provjera predznanja jezika je potrebna isključivo za učenike koji žele učiti engleski ili njemački jezik kao redovni jezik, a nisu ga učili u osnovnoj školi ili su ga učili četiri godine i manje. Za provjeru predznanja je potrebno poslati prijavu na adresu elektroničke pošte škole, najkasnije do 24. lipnja 2024. do 14:00 sati za učenike s teškoćama u razvoju ili do 28. lipnja 2024. do 14:00 za ostale učenike. Provjera predznanja će biti u prostorima Tehničke škole Bjelovar prema katalozima znanja stranog jezika za učenike od 5. do 8. razreda osnovne škole.

U gore navedenoj poveznici se nalaze rokovi kojih se mora pridržavati.

Za upis su potrebni Upisnica i Potvrda liječnika školske medicine. Dokumente će se moći dostaviti dana 11. i 12. srpnja 2024. ili putem elektroničke pošte na adresu info@tsbj.com.hr ili osobno u školu istih datuma u vremenu od 9:00 do 16:00 sati. Učenici koji ne pristupe upisu nisu upisani u školu bez obzira što su to pravo ostvarili.

Svi dokumenti kojima se ostvaruju dodatna prava dostavljaju se isključivo putem sustava srednje.e-upisi.hr.