Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Preostalo do sljedećeg upisnog roka

Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Pametan izbor

Tehnička škola Bjelovar je odličan odabir za svakog učenika koji ima potencijala i volje za učenje. Većina učenika upisuje fakultet, a česti su i upisi na fakultete poput FER-a , strojarstva i građevinarstva. Značajna sredstva svake godine ulažemo u opremanje i osuvremenjivanje školskih prostora. Kabineti za strojarstvo, elektrotehniku i računalstvo su opremljeni najsuvremenijom opremom za nastavu. Na natjecanjima učenici postižu značajne rezultate i ne rijetko su na državnim natjecanjima kako iz struke tako i iz općih predmeta. Usmjereni smo na postizanje visoke razine povezanosti teorijskih i praktičnih znanja, u svrhu stvaranja kvalitetnih stručnjaka široke primjene. Pogledajte priloženi materijal.

Natječaj za upis u prvi razred u šk. god. 2024./2025.

Odlukom Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih od 20. svibnja 2024. godine, Tehnička škola Bjelovar ove godine upisuje 24 učenice/učenika u zanimanje strojarska računalna tehničarka/strojarski računalni tehničar, 20 učenica/učenika u zanimanja građevinska tehničarka/građevinski tehničar, elektrotehničarka/elektrotehničar i tehničarka/tehničar za računalstvo.

Natječaj je u poveznici: Natječaj za upis učenika u prvi razred.pdf

Provjera predznanja jezika je potrebna isključivo za učenike koji žele učiti engleski ili njemački jezik kao redovni jezik, a nisu ga učili u osnovnoj školi ili su ga učili četiri godine i manje. Za provjeru predznanja je potrebno poslati prijavu na adresu elektroničke pošte škole, najkasnije do 24. lipnja 2024. do 14:00 sati za učenike s teškoćama u razvoju ili do 28. lipnja 2024. do 14:00 za ostale učenike. Provjera predznanja će biti u prostorima Tehničke škole Bjelovar prema katalozima znanja stranog jezika za učenike od 5. do 8. razreda osnovne škole.

U gore navedenoj poveznici se nalaze rokovi kojih se mora pridržavati.

Za upis su potrebni Upisnica i Potvrda liječnika školske medicine. Dokumente će se moći dostaviti dana 11. i 12. srpnja 2024. ili putem elektroničke pošte na adresu info@tsbj.com.hr ili osobno u školu istih datuma u vremenu od 9:00 do 16:00 sati. Učenici koji ne pristupe upisu nisu upisani u školu bez obzira što su to pravo ostvarili.

Svi dokumenti kojima se ostvaruju dodatna prava dostavljaju se isključivo putem sustava srednje.e-upisi.hr.

Nastavak školovanja

Odlukom Nastavničkog vijeća Tehničke škole Bjelovar od 5. srpnja 2023. godine, svim kandidatima za nastavak obrazovanja je odobren nastavak obrazovanja.

Učenici su dužni tijekom školske godine 2023./2024. položiti razlikovne ispite za prvi, drugi i treći razred prema odluci Nastavničkog vijeća škole, a nakon položenih svih ispita nastavljaju redovni program u školskoj godini 2024./2025.

Završeni su upisi u prvi razred

Poštovane učenice i učenici prvih razreda u školskoj godini 2023./2024., poštovani roditelji/staratelji, upisi u prvi razred su završili. Svih 107 učenica i učenika koji su ostvarili pravo upisa su upisani. Vidimo se 4. rujna 2023. godine u 8:30 u školi gdje će vas dočekati vaše razrednice i razrednik.

Želimo da se dobro odmorite i pripremite za nove izazove!

Sretni i ugodni praznici svima!

Dodatna provjera jezika za upis u prvi razred

Poštovane učenice, učenici i roditelji/staratelji!

U sustavu e-upisa je nastala mala nejasnoća. Učenici koji su učili prvi strani jezik NE TREBAJU ići na dodatnu provjeru stranog jezika koji su prijavili na upisu i koji su učili kao prvi strani jezik u osnovnoj školi.

Provjera je namijenjena učenicima koji žele promjenu stranog jezika, npr. u osnovnoj školi je učenik učio kao prvi strani jezik, engleski jezik, a u srednjoj školi želi redovno učiti njemački jezik kao prvi strani jezik, tada treba doći na provjeru njemačkoga jezika u utorak, 4. srpnja 2023. godine u 10 sati, a potrebu za provjerom roditelji trebaju najaviti putem elektroničke pošte.

Za sve učenike prvog razreda koji žele uz engleski jezik dodatno učiti njemački jezik, bit će organizirana fakultativna nastava, a roditelji će se o tome moći izjasniti tijekom upisa u školu.