Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Preostalo do sljedećeg upisnog roka

Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Pametan izbor

Tehnička škola Bjelovar je odličan odabir za svakog učenika koji ima potencijala i volje za učenje. Većina učenika upisuje fakultet, a česti su i upisi na fakultete poput FER-a , strojarstva i građevinarstva. Značajna sredstva svake godine ulažemo u opremanje i osuvremenjivanje školskih prostora. Kabineti za strojarstvo, elektrotehniku i računalstvo su opremljeni najsuvremenijom opremom za nastavu. Na natjecanjima učenici postižu značajne rezultate i ne rijetko su na državnim natjecanjima kako iz struke tako i iz općih predmeta. Usmjereni smo na postizanje visoke razine povezanosti teorijskih i praktičnih znanja, u svrhu stvaranja kvalitetnih stručnjaka široke primjene. Pogledajte priloženi materijal.

Nastavak školovanja

Odlukom Nastavničkog vijeća Tehničke škole Bjelovar od 5. srpnja 2023. godine, svim kandidatima za nastavak obrazovanja je odobren nastavak obrazovanja.

Učenici su dužni tijekom školske godine 2023./2024. položiti razlikovne ispite za prvi, drugi i treći razred prema odluci Nastavničkog vijeća škole, a nakon položenih svih ispita nastavljaju redovni program u školskoj godini 2024./2025.

Završeni su upisi u prvi razred

Poštovane učenice i učenici prvih razreda u školskoj godini 2023./2024., poštovani roditelji/staratelji, upisi u prvi razred su završili. Svih 107 učenica i učenika koji su ostvarili pravo upisa su upisani. Vidimo se 4. rujna 2023. godine u 8:30 u školi gdje će vas dočekati vaše razrednice i razrednik.

Želimo da se dobro odmorite i pripremite za nove izazove!

Sretni i ugodni praznici svima!

Dodatna provjera jezika za upis u prvi razred

Poštovane učenice, učenici i roditelji/staratelji!

U sustavu e-upisa je nastala mala nejasnoća. Učenici koji su učili prvi strani jezik NE TREBAJU ići na dodatnu provjeru stranog jezika koji su prijavili na upisu i koji su učili kao prvi strani jezik u osnovnoj školi.

Provjera je namijenjena učenicima koji žele promjenu stranog jezika, npr. u osnovnoj školi je učenik učio kao prvi strani jezik, engleski jezik, a u srednjoj školi želi redovno učiti njemački jezik kao prvi strani jezik, tada treba doći na provjeru njemačkoga jezika u utorak, 4. srpnja 2023. godine u 10 sati, a potrebu za provjerom roditelji trebaju najaviti putem elektroničke pošte.

Za sve učenike prvog razreda koji žele uz engleski jezik dodatno učiti njemački jezik, bit će organizirana fakultativna nastava, a roditelji će se o tome moći izjasniti tijekom upisa u školu.