Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Aktualno BitT

Ekipa Tehničke škole Bjelovar osvojila srebro na županijskom natjecanju u košarci

 Autorica: Sara Janeš

U utorak, 30. siječnja, košarkaška ekipa naše škole sudjelovala je na županijskom natjecanju u košarci s izvanrednim rezultatima. Nakon ostvarene pobjede protiv Tehničke škole Daruvar i Turističko-ugostiteljske i prehrambene škole Bjelovar, plasirali su se u finale u kojem su igrali protiv Gimnazije Bjelovar.

Unatoč žestokoj borbi, naši su košarkaši osvojili drugo mjesto. Značajnu ulogu u postizanju srebra imao je kapetan Krešimir Grgić, koji je svojim vodstvom i igrom inspirirao svoje suigrače.

Uz Krešimira Grgića, u ekipi su sudjelovali i Matej Orešković, Karlo Jašarović, Borna Babić, Vito Banić, Filip Dobrijević, Filip Tomrlin, Luka Šogorić, Ivano Šestak, Lovro Bruneta, Andrija Perić i Lovro Tanjić, svaki od njih pružajući važan doprinos timskom uspjehu.

Ovo srebro predstavlja veliki uspjeh za našu školu i pokazatelj je izvrsnosti na sportskom polju. Čestitamo svim članovima ekipe na njihovom sjajnom nastupu i želimo im puno uspjeha u budućim sportskim izazovima!

Fotografije iz arhiva škole.