Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Uvjeti korištenja

Trenutno se nalazite na našoj web stranici: www.tsbj.com.hr.  Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja.

Tehnička škola Bjelovar smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti  upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Tehnička škola Bjelovar zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice  pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti pravila o kolačićima.

Svrha web stranice na domeni https://tsbj.com.hr je pružanje  informacija o strukovnom školovanju i radu Tehničke škole Bjelovar . 

Tehnička škola Bjelovar se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje web stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Tehnička škola Bjelovar nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Tehnička škola ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama. Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.

Autorska prava

Tehnička škola Bjelovar polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici https://tsbj.com.hr. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika.

Ukoliko smatrate da smo povrijedili vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljeno istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, Tehnička škola Bjelovar se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu pogrešku.